STRIP VESTI

Broj:
163a
09.04.2002.
Godina IV

prošli broj - arhiva - sledeći broj

HITAN POZIV ZA SARADNJU

From: "mramona" <mramona@hemo.net>
Subject: Fw: Zenske strip igrarije

POZIV

Zovem se Ramona Magda (iz Vrsca), slikar. Zajedno sa jos par koleginica organizujem stampanje strip-sveske iskljucivo za zene crtace pod nazivom "Zenske strip igrarije", cija ce promocija biti propracena i prikladnom izlozbom prispelih radova.

Ovim putem vas pozivam da svojim ucescem uvelicate ovaj dogadjaj. Zelimo da jednog dana ovo postane manifestacija i stoga vas molimo da se odazovete u sto vecem broju. Bila bi nam cast kad bi se odazvale i autorke sa teritorije bivse SFRJ.

Da napomenem, strip nije komercijalnog karaktera, stoga primamo i radove koji su vec bili objavljivani (mozete nam se prezentovati sa jednom ili vise tabli). Uz strip posaljite kracu biografiju sa kontakt adresom. Ako zelite da objavimo i vasu forografiju, posalite je.

Adrese za slanje materijala su sledece: feminustrip@hemo.net i mramona@hemo.net Rok za slanje je cetvrtak 11.04. ove godine (mnogo se izvinjavam sto vam se javljam u poslenjem momentu, tek sam juce saznala vasu adresu).

Promocije sa izlozbom ce se odrzati u Vrscu i Beogradu i sve ucesnice ce biti pozvane. Autorkama koje nisu u mogucnosti da dodju na promociju, poslacemo nekoliko primeraka stampanog materijala.

Sire informacije mozete dobiti na date adrese ili telefone: 013\815-659, +381 63\80 11 856.

U nadi da ce te se odazvati u sto vecem broju, mnogo vas pozdravljamo i zelimo srecan rad i saradnju.

PS: Strip je predvidjen na 168 stranica (prakticno knjiga). Do sada nam je stiglo preko 80 tabli stripa od 40 autorki i potreban nam je jos uvek veliki brij autorki.


Napomena:
Koliko mi je poznato prvenstveno je vazno da ih sto pre kontaktirate i dogovorite slanje radova, i pored toga sto mozda ne mozete da ih u tom roku posaljete, kako bi mogli da planiraju broj. (zmcomics)


STRIP VESTI SU BESPLATNE
Ako ne želite da ubuduće dobijate STRIP VESTI, jednostavno odgovorite na ovaj email i u naslovu (subject) napišite ODJAVA.